Lettergrootte: GroterKleinerReset lettergrootte naar standaard

Out2play

Locaties & Catering:

Wij ontvangen u in onze sfeervolle bar voor een kopje koffie of thee. Verder kunnen wij op deze dag de maaltijden volledig voor u verzorgen. Van een simpel broodje tot een uitgebreid buffet we hebben een scala aan mogelijkheden. Natuurlijk hoort er bij een dag in de buitenlucht een groots opgezette barbecue wij verzorgen deze graag voor u met een ruime hoeveelheid vleesvariaties en sauzen van topkwaliteit. Dit alles wordt bereid door een kok die barbecuen tot een ware kunst heeft verheven.

Avondprogramma's
Na een intensieve dag is het lekker even de ontspanning op te zoeken, ook hierin zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. U kunt hierbij denken aan een karaokeavond, discoavond, playbackshow, linedance of thema avond live muziek en bingo.

Ook kunt u deze intensieve dag afsluiten door gezellig met zijn allen neer te ploffen op de comfortabele banken rondom een knapperend haardvuur waar u van een lekker hapje en drankje kan geniet. Wij verzorgen al deze activiteiten voor groepen tot maximaal 150 personen.
bbq.jpg


Zwemmen:

In de zomermaanden kunt u gebruik maken van het zwembad om in deze ware club tropicana uw avond door te brengen. Het zwembad is voorzien van een waterbar waar u lekker wat aan kunt drinken. Ook hier buiten zijn de mogelijkheden qua entertainment zeer groot. Op deze locatie kunnen wij ook een complete barbecue verzorgen.