Lettergrootte: GroterKleinerReset lettergrootte naar standaard

Out2play

Sportevenementen

Fiets, step of tandem puzzeltocht.
U vertrekt vanaf onze locatie in Hoenderloo, Beekbergen of loenen er eens lekker op uit.
Deze dag start je samen met de groep per fiets, step of tandem en een routekaart om de Veluwe te verkennen. Door de bossen langs allerlei leuke bezienswaardigheden, hierbij probeer je de puzzel zo compleet mogelijk te maken. Deze zal doormiddel van vragen, foto’s en opdrachten tot een “spreuk”ten einde zal komen.
*Hierbij is evt. een kompas/gps route mogelijk.

Kanovaren.
Het is mogelijk vanaf Apeldoorn Centrum te starten op het Apeldoorns Kanaal. Of we nu kanoen voor een uurtje en nog net binnen de stadsgrenzen van Apeldoorn blijven of een hele dag kanoen richting Dieren, het blijft een ervaring apart. Met een waterdichte ton, evt. zwemvest, evt. Routekaar gaat u per Canadese Kano's (2-3 persoons) of per Kajaks (1 persoons) het Apeldooorns Kanaal vanuit een andere ooghoek bekijken.
(Vraag naar ons uitgebreide assortiment over de vele variaties m.b.t. het kanoen)

Handboogschieten.
Wij verzorgen ook hand en kruisboog wedstrijden op onze locatie.
Na een uitgebreide instructie gaat je met je groep onder begeleiding, met een handboog proberen zoveel mogelijk punten te schieten.

Klootschieten.
Het klootschieten is een spel, waarbij het de bedoeling is om met je teamleden met een van oorsprong houten bal gevuld met lood +/- 500 gram in zo weinig mogelijk worpen een bepaald traject af te leggen. Op de plaats waar de bal blijft liggen, werpt de volgende en op deze manier moet de eindstreep gehaald worden. Het team met de minste worpen is de winnaar. “Een recreatief actief spel voor jong en oud.”

klootschieten.jpg